Apple iPhone 14 128Gt Kunto: A

569.00

Kunto A: Puhelin on täysin testattu ja toimii kuin uusi. Puhelimessa on hyvin vähäisiä käytön jälkiä kuten pieniä naarmuja.

  • Akku Vähintään 80%
  • 24kk Takuu

Kuinka se toimii: Puhelin on lukitsematon ja toimii kuin uusi. Puhelin tukee uusinta yhteensopivaa iOS-käyttöjärjestelmää sekä suosikkisovelluksiasi ja -ominaisuuksiasi.

Värit: Sininen,Musta,Lila,Punainen,Valkoinen ja Keltainen.

Ostaessasi saat alkuperäisen Applen 5 watin USB-A sovittimen, Alkuperäisen Applen USB lightning latauskaapelin, Silikonikuoren, Näytönsuojan, SIM-kortin avaustyökalu.

Huom! Mainitse tilauksella haluamasi väri.

Marginaalivero

Kuvaus

iPhone 14 luo aidosti uniikin älypuhelinkokemuksen. Ota ilo irti koko päivän kestävästä akusta, nopeasta reaktiivisuudesta ja uudesta mukautettavasta lukitusnäytöstä, joka vastaa tarpeisiisi. Otitpa selfieitä tai livevideota, iPhone 14 tarjoaa 49 % enemmän kirkkautta, jotta saat tallennettua voimakkaita värejä sekä hämärässä että kirkkaassa valaistuksessa. Ei sovi myöskään unohtaa törmäyksenhavaitsemisominaisuutta, joka on merkittävin päivitys iPhone 14 -sarjaan. iPhonen turvallisuusominaisuus soittaa sinulle apua silloin, kun tarvitset sitä eniten.