Apple iPhone 14 Plus 128Gt Kunto: A

639.00 sis. 24% alv

Kunto A: Puhelin on täysin testattu ja toimii kuin uusi. Puhelimessa on hyvin vähäisiä käytön jälkiä kuten pieniä naarmuja.

  • Akku Vähintään 80%
  • 24kk Takuu

Kuinka se toimii: Puhelin on lukitsematon ja toimii kuin uusi. Puhelin tukee uusinta yhteensopivaa iOS-käyttöjärjestelmää sekä suosikkisovelluksiasi ja -ominaisuuksiasi.

Värit: Sininen,Musta,Lila,Punainen,Valkoinen ja Keltainen.

Ostaessasi saat alkuperäisen Applen 5 watin USB-A sovittimen, Alkuperäisen Applen USB lightning latauskaapelin, Silikonikuoren, Näytönsuojan, SIM-kortin avaustyökalu.

Huom! Mainitse tilauksella haluamasi väri.

Marginaalivero

Kuvaus

iPhone 14 Plus on kestävä ja valmis seikkailuun. Ota ilo irti nopeasta reaktiivisuudesta, parhaasta akusta ja mukautettavasta lukitusnäytöstä, joka sopii tarpeisiisi. Uuden SMART HDR -kameran ja kaksi kertaa paremman hämärätilakameran ansiosta yksikään yksityiskohta ei jää tallentamatta. Ota eläväisiä selfieitä ja videokuvaa 49 % paremmalla kirkkaudella. Lisäksi iPhone 14 Plussassa on 28 % enemmän näyttöä, minkä ansiosta saat tarkempia kuvia. Ei sovi myöskään unohtaa törmäyksenhavaitsemisominaisuutta, joka on merkittävin päivitys iPhone 14 -sarjaan. iPhonen turvallisuusominaisuus soittaa sinulle apua silloin, kun tarvitset sitä eniten.